J'ai meets Golden Pigs-GoldenPigs

WORLD WIDE DELIVERY. Multiple payments accepted: Pay Pal, Visa, Mastercard, American Express, Google Pay, Apple Pay, CRYPTO. Cash on delivery - available only for Romania, Hungary, Bulgaria, Poland, Greece.

J'ai meets Golden Pigs


    Suntem bucurosi sa fim alaturi de cei de la J'ai Bistrot in acest an aniversar... DA! Chiar au trecut 10 ani! Am vorbit cu Corina Gliga (owner) să aflăm mai multe despre povestea începută acum 10 ani. 

https://www.jaibistrot.ro
https://www.facebook.com/JaiBistrotBucuresti
https://www.facebook.com/JaiBistrotTarguMures
    "J'ai Bistrot a luat naștere în Iunie 2011 la Târgu Mureș în curtea bunicului Eugen (tata JE). De unde si inspiratia numelui...  
Dupa 2 ani a apărut și fratele J'ai Bistrot București cu o grădină la fel de verde și plăcută. Anul acesta împlinim 10 și 8 ani și parcă nu ne vine să credem ce mari am crescut. Ne place să spunem că J'ai este un bistrot creativ gândit pentru o stare de bine.
    J'ai este un loc pentru oameni prietenoși și relaxați, pentru familii, căței sau pisici și pentru oricine își dorește o mâncare bună și o seară relaxantă sau un loc unde să iși aducă laptopul și să muncească ziua simțindu-se totuși puțin puțin ca în vacanță.
    Ne bucurăm să găzduim evenimente artistice, concerte, proiecții de filme, evenimente culinare, colaborăm cu evenimente culturale și festivaluri de suflet.  Ne place să ne implicăm prietenii și prietenii prietenilor și să organizăm întâmplări inedite cu ei care pot genera idei și proiecte noi.
    Avem porțile portocalii deschise pentru povești exprimate prin artă, fie ea muzică sau poveste, scrisă, jucată, desenată, pictată, filmată, modelată sau fotografiată."
“Cu porcușorii avem o relație specială din prima zi.
Porcușorii cu aripi ne-au adus noroc, spunem noi și îi păstrăm în diverse forme și locuri indiferent cum remodelăm, reorganizăm sau renovăm un spațiu.
Așa că este o împrietenire firească între J'ai și Golden Pigs." 
Și uite așa a luat naștere ultimul nostru porcușor J'ai Golden Wings. :)